מתכונים

מתכון ספגטי קרבונרה


רכיבים:

  • 1 קילו ספגטי
  • 4 פרוסות בייקון, קצוצות
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגוררת
  • 2 ביצים טרופות
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות:

  1. מבשלים את הספגטי לפי הוראות האריזה ומניחים בצד.
  2. במחבת גדולה מבשלים את הבייקון הקצוץ על אש בינונית עד שהוא פריך.
  3. בקערה קטנה טורפים את הביצים ומערבבים פנימה גבינת פרמזן מגוררת.
  4. מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את הספגטי המבושל.
  5. יוצקים את תערובת הביצים על הספגטי ומערבבים עד שהפסטה מצופה.
  6. החום מהספגטי יבשל את הביצים ויצור רוטב שמנת.
  7. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *